smjestaj vlasic

dr. sakiba imanic travnik

Četvrtak, 18 Lipanj 2015 22:50   
Paintball poligon i novi sadržaji u rekreativnoj zoni Kukotnica na Vlašiću

19juniPaintball poligon i novi sadržaji u rekreativnoj zoni Kukotnica na Vlašiću Podijeli na: U cilju unapređenja ljetne turističke ponude na Vlašiću, Udruženje "Vlašić planet života"  je uz podršku Općine Travnik u  završnoj fazi implementacije projekta pod nazivom "Turistička valorizacija - Kukotnica  faza I 2014".

Projekt obuhvata  izradu javnog poligona za paintball, što je novi vanpansionski sadržaj, te dalji razvoj turističke infrastrukture na području rekreativne zone Kukotnica na kojoj se nalazi i kružna 4 km nordijsko-biciklistička staza. Prostor Kukotnice pripada perifernom dijelu turističko- planinskog naselja Babanovac i spada u zonu rekreacije i relaksacije u netaknutoj prirodi, pristupačan za sve starosne dobi.

Rekretivna zona Kukotnica, koju toplo preporučujemo,  je iz godine u godinu sve posječeniji prostor turistima koji borave na Vlašiću kao i ostalim posjetiocima i izletnicima. - saopćili su iz Udruženja "Vlašić planet života". Poligon za paintball je javnog karaktera bez plaćanja naknade uz obaveznu rezervaciju termina kao i ostale informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . ? Namjenjen je svim ljubiteljima paintball-a, udruženjima i posebno pravnim licima sa Vlašića koji svoju turističku ponudu mogu unaprijediti ovim sadržajem.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com